با برنج قهوه ای ارگانیک دسر رژیمی درست کن

بنابراین، هدف کار ما بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و پیامدهای مغذی برنج قهوه‌ای در رابطه با مطالعات حیوانی و انسانی است. علاوه بر این، کار ما همچنین کمک قابل توجهی به درک فعلی برنج قهوه ای با اشاره به پیامدهای مغذی برنج قهوه ای نشان داده شده در مطالعات مداخله انسانی داشته است.

بنابراین، این بررسی کوچک بر روی برنج قهوه ای ارگانیک منبع مرجع ارزشمندی برای مطالعات آینده در چنین زمینه‌هایی ارائه می‌کند.

جستجوی ادبیات الکترونیکی با استفاده از PubMed، Medline (OvidSP) Cochrane CENTRAL و Web of Science تا دسامبر 2017 انجام شد.

مقالات اضافی از منابع موجود در مقالات بازیابی شده عبارات جستجو شامل ترکیبی از موارد زیر بود: برنج، برنج قهوه‌ای، فیتوکمیکال‌ها، مواد مغذی و بیواکتیو جستجو محدود به مقالاتی به زبان انگلیسی بود که به ترکیبات فیتوشیمیایی و پیامدهای مغذی برنج قهوه ای می پرداختند.

فناوری پلاسما برای بهبود عمر مفید استفاده شده است، اما تحقیقات در مورد اثرات آن بر خواص فیزیکی و شیمیایی برنج قهوه ای کافی نبوده است.

در این مطالعه، تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم برنج پس از تیمار با پلاسمای فشار اتمسفر (APP، 0، 10، یا 20 دقیقه) مورد بررسی قرار گرفت.

ظرفیت اتصال آب برنج با تیمار APP تمایل به افزایش داشت و هیچ تفاوتی در خواص ترمودینامیکی بین تیمارها وجود نداشت. محتوای نشاسته آسیب دیده در ارقام Dongjinchal و Samkwang هنگامی که با APP به مدت 20 دقیقه تحت درمان قرار گرفتند به طور قابل توجهی افزایش یافت.

سختی با تیمار پلاسما در رقم سامکوانگ کاهش یافت و قابلیت هضم افزایش یافت، تیمار پلاسما بسته به رقم برنج قهوه‌ای، اثرات متفاوتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نشان داد.

ظرفیت اتصال آب و سختی آن بر بافت و مناسب بودن فرآوری مواد غذایی برنج قهوه ای تأثیر می گذارد، بنابراین، شرایط تیمار رقم و APP باید با توجه به هدف مورد نظر برنج انتخاب شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.