با روغن حیوانی گوسفندی اصل برای خود ماسک مو درست کنید!

چربی ها به صورت لیپوپروتئین در خون منتقل می شوند، مرکز یک لیپوپروتئین از چربی هایی تشکیل شده است که نمی توانند در آب حل شوند.

لبه بیرونی حاوی روغن حیوانی گوسفندی اصل است که با آپولیپوپروتئین ها کمی بهتر در آب حل می شوند، آپولیپوپروتئین ها پروتئین هایی هستند که حلالیت لیپوپروتئین در آب را افزایش می دهند.

چربی ها منبع مهم انرژی هستند، اما کالری زیاد برای افراد خوب نیست، به همین دلیل، این صنعت مارگارین و سایر چربی ها را با محتوای چربی کمتر از 80 درصد به بازار عرضه می کند.

مانند مارگارین کم چرب که حاوی 39-41 درصد چربی است، در نتیجه، این محصولات حاوی کالری کمتری نیز هستند.

محتویات چربی
از تاریخ 1 دی 96، نام های فروش زیر در این گروه کالا اعمال می شود:
– مارگارین با محتوای چربی 80-90 درصد
– ¾ مارگارین با محتوای چربی 60-62٪
– مارگارین نیمه چرب/مارگارین کم چرب/مینارین با محتوای چربی 39-41%
– محصولات با چربی X با محتوای چربی 10-39٪، 42-60٪ یا 63-80٪

به دلایل بهداشتی، محصولات با ترکیب اسید چرب مطلوب به بازار عرضه می شوند، ترکیب اسیدهای چرب روی سطح کلسترول خون تاثیر دارد، چربی ها از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تشکیل شده اند.

اسیدهای چرب غیر اشباع به دو دسته تقسیم می شوند:
– اسیدهای چرب تک غیراشباع (eov)
– اسیدهای چرب چند غیر اشباع (mov)

اسیدهای چرب اشباع شده می توانند سطح کلسترول را افزایش دهند، در حالی که اسیدهای چرب غیر اشباع، به ویژه اسیدهای چرب اشباع نشده، می توانند سطح کلسترول را کاهش دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.